Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

10 Şubat 2016 Çarşamba

Lancome | Baume in Love - Peach Melodie | Lip Balm Incelemesi

Merhaba! :)

Bugün muhtemelen şu anda piyasada olmayan, sırf benim kendi arşivimde olmasını istediğim için yazacağım bir lipbalm var :)

Lancome - Baume in Love - Lip Balm: Peach Melodie



Lancome'un 2013 bahar koleksiyonunda çıkardığı dudak balmlarından olan Peach Melodie,  kullanmaya kıyamadığım çok beğendiğim nemlendirmesi çok güzel olan bir dudak balmı :)


Kabı gümüş renginde, ağır ve sağlam. Üzerinde pembe fontlarla Baume in Love yazısı yazılmış.

Dudak balmının rengi ise, neon/transparan canlı bir somon/pembe! Aşağıda gün ışığında çekilmiş fotoğrafta rengini görebilirsiniz :)




Tam olarak anlatmam gerekirse, dudakta yağ gibi kayan ve hatta içerisinde dudağı besleyen çeşitli bitkisel yağlar barındıran mükemmel bir lipbalm bu.  Seride koyu bir renk ve bir de canlı bir pembe renk mevcuttu.

Ancak kabındaki renk sizi korkutmasın, yukarda kolumun iç kısmındakini duruşunu görebilirsiniz Yapısı oldukça sheer, çok hafif bir somon/pembe rengi üstüste uyguladığınızda elde ediyorsunuz :)

Aşağıda ise dudaklarımdaki duruşunu görebilirsiniz. 


Dudakları içeriğindeki yağlar sebebiyle, oldukça bakımlı gösteren, onaran/besleyen ve hatta biraz dolgun gösteren bir dudak balmı. Tek kötü yanı bence sınırlı üretim olmasıydı, Lancome kalıcı serisine alsaydı bittiğinde düşünmeden alacağım bir dudak balmı olurdu bu ürün :)

Zira, bu da şurada yazısını yazdığım Dior - Lip Glow gibi, ne süreceğimi bilemediğimde, dudaklarımdaki duruşundan emin olacağım, aktı mı bulaştı mı koktu mu derdine sahip olmayacağım bir ruj sürmek istediğimde, elimin gittiği dudak ürünlerinden.

Özellikle Bahar aylarına çok yakışacağını düşünüyorum.

Siz ne dersiniz rengine?

Keşke Lancome bu seriyi tekrar sürse piyasaya...:)


2 yorum:

  1. Ay rengine ba-yıl-dıımm!!! Zaten bu tonlara karşı koyamıyorum, bu da çook şirinmiş! Güle güle kullan ve evet, madem nem vermesi de iyi, Lancome yeniden piyasaya sürsün!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Çok sevimli ve çok hoş bir renk veriyor gerçekten! Keşke tekrar çıkarsalar, gerçi fiyatı tuzlu olur ama olsun çok sevimli :P

      Sil