Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

16 Şubat 2016 Salı

Maybelline | Color Whisper | Rose of Attraction (160) | Ruj Incelemesi

Günün ikinci yazısından merhaba! :)

Bu yazımda Maybelline'in Color Whisper serisi rujlarından birinden bahsedeceğim. Bu seri ülkemize geldi ancak anlayamadığım bir sebeple artık raflarda göremiyorum :( Bu seriyi çektiler mi naaptılar haberim yok açıkçası ancak olur da görürseniz bir deneyin derim :)

Maybelline - Color Whisper - Rose of Attraction Ruj



Maybelline'in çıkartalı çok uzun zaman olmadığı bu rujun sanırım ülkemize 5-6 farklı rengi gelmişti. Ben esasında Nude/pembe olanlarından "Lust for Blush" isimli rengini satın almak istemiştim ancak baktığım sırada yoktu. Ben de olan renklerden bu hafif ışıltılı/açı pembe renkli "Rose of Attraction" olan rengini seçmiştim.

Rose of Attraction, aşağıda kabında rengini görebileceğiniz gibi bence tam baharlık (Şubat ayının ortasında baharlık rujlar hakkında yazı yazmamın sebebi 20 C'lik hava sıcaklığı sanırım :-D). Açık pembe renkte ve içerisinde çok hafif ışıltılar bulunmakta.


Ancak bu ışıltılar gözünüzü korkutmasın, dudağa geçmiyor. Dudaklarda çok tatlı bir pembelik oluyor :)

Aşağıda kolumun iç kısmındaki duruşunu görebilirsiniz :) Verdiği pembeliği çok sevdim ben, gördüğünüz gibi rujun kendisinde olan ışıltılar sürüldüğünde gözükmüyor :)


Aşağıda ise dudaklarımdaki duruşunu verdim. Pembelik gerçekten çok hoş, baktıkça insanın içi açılıyor. Yani en azından benim içim açılıyor :)

Yapısı yumuşacık, nemlendirmesi çok iyi, ancak çok transparan (sheer) bir yapıda olduğundan bir kaç kere rengi tam alabilmek için üzerinden geçmek gerekiyor :)


Kalıcılığı doğal olarak yok gibi birşey. Çok sık yenilemek gerekiyor. Lipbalm'dan biraz daha fazla renk veren, nemlendirici özellikli bir ruj diyebilirim :)

Fiyatını hatırlayamıyorum 15 TL civarında idi sanırım, ancak indirimde yakalarsanız bir göz atmanızı tavsiye ederim. Gerçi dediğim gibi bu aralar raflarda pek rastlayamıyorum bu seriye :(

Sizin de bu seriyle ilgili düşüncelerinizi öğrenmek isterim :)

Güzel bir gün olması dileğiyle! :)

Sevgiler
xoxo



1 yorum:

  1. Bu tarz rujları hiç sevmiyorum. Mat olanlar benim için daha ideal.

    YanıtlaSil