Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

11 Mayıs 2013 Cumartesi

SHISEIDO FONDOTEN FIRÇASI

Tekrar selam :)

Mükemmel fondoten fırçası hangisi diye sorarsanız size aşağıda fotosunu koyduğum :) fırçayı anlatmak istiyorum bu yazımda :)
Shiseido'nun minik fondoten fırçası! Minik diyorum çünkü,diğer fırçalarıma göre daha ufak, ama kontrol etmeniz daha kolay.

Benim, defalarca söylemişimdir, cildim karma ve burun üstü ve kenarlarında gözenekler mevcut, onların görünümünü sevmediğim için burun ve kenarlarını oldukça yoğun kapatan bir fırça arayışı içerisindeydim ve bu fırçayı buldum! Sık kıllı,fondoteni emmeyen, likit fondotenler için harikalar yaratan (tabi bana göre) bir ürün bu.

Şu şekilde kullanıyorum, elimin üzerine bir miktar fondoteni koyuyorum, fırçanın ucunu fondotene hafifçe batırıyorum, hiç bir şekilde ürünü emmiyor, daha sonra burun kenarlarım, burun üstüm ve yanaklarıma yakın yerlere, yani yoğun kapatıcılığa ihtiyaç duyduğum yerlere pat pat şeklinde hafif darbelerle uyguluyorum, sonuç nefis oluyor. Taş bebek gibi bir cilt desem yeridir.

 Alın, çene ve yanak gibi daha az kapatıcılığa ihtiyaç duyduğum yerlerde ise fırçayı dairesel hareketlerle uyguluyorum. Bu fırça Sigma'nın ünlü F80 fırçasına benziyor, gerçi onu da eğer sabredemezsem, Cloud10beauty'den sipariş edeceğim, sabredebilirsem Sigma'nın kendi sitesinden Black Friday ücretsiz kargo kampanyasından alacağım :)

Bu fırçanın bence tek kötü tarafı, sık kıllı olduğu için zor temizlenmesi, haftada bir MAC'in Brush Cleanser'ı ile temizliyorum ben. Her türlü, sıvı renkli nemlendirici, BB Krem, fondoten için birebir bir fırça. Bayıldım.
Fiyatı Sevil'de 85.50'TL idi en son.
Evet pahalı ama fiyatını sonuna dek hakeden bir fırça olduğunu düşünüyorum.

Yoğun kapatıcılık ve pürüzsüz bir görünüm isteyenlerin arayışlarına cevap verecek bir fırça.

Umarım sıkılmamışsınızdır okurken...

Herkese güzel bir Cumartesi akşamı dilerim...:)

4 yorum:

  1. hayallerimin fırçası ama sonbahara kadar almamak konusunda azimliyim.
    iyi günlerde kullan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Zaten sürekli bulunabilecek fırça, sabredebiliyorsan bekle derim, sonbahara ne kalmış şunun şurasında, yazın zaten doğru dürüst fondoten sürülmüyor...:Pp :))) Aslında benim de artık almama konusunda azimli olmam gereken zamanlar geldi :P Görüşmek üzere :)

      Sil
  2. bencede harika gülerek kullan :) bende para biriktirip alayım diyorum her görüşümde kedi gibi bakıyorum çünkü ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :)) Ben de uzunca bir süre baktım kendisine :) Evet pahalı biraz ama iyi bakılırsa çok uzun süre kullanılır, çok memnunum ben, umarım sen de bir an önce kavuşursun, bir de Sigma F80'i merak ediyorum aslında...O nasıl acaba? :))

      Sil