Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

29 Ekim 2014 Çarşamba

Clarins Gente Peeling ǀ Smooth Away Cream With primrose extract

Günün ikinci yazısı ile herkese tekrar merhaba :)

Evde olduğum için ve bugün tatil olduğu için rahat rahat blogumla ilgilenebiliyorum gördüğünüz üzere:)

Elimde uzunca bir süredir olan ve Pazar günü haftalık bakımımın demirbaşlarından biriyle sizi tanıştırmak istiyorum.

Clarins - Gentle Peeling

Bugüne kadar birçok peeling kullandım ama kullandıklarım içerisinde en memnn kaldığım ürün bu oldu. Kuru cildinize direkt olarak ürüü yayıyorsunuz ince bir tabaka halinde ve 1-2 dakika kurumasını bekliyorsunuz. Kuruduktan sonra nazikçe, dairesel hareketlerle cildinizi ovalıyorsunuz. Ovalarken bu peeling, pıtır pıtır dökülüyor. Ovalama işlemini çok sert bir şekilde yapmamak gerekiyor. Tercihen bir el ovalama işlemini yaparken diğeri ise cildi destekleyecek şekilde tutuyor. B

Ben özellikle burun, burun kenarları, alın ve çene kısmında yoğunlaştığım için bir tarafı tutmaya pek gerek kalmıyor :) 
Ovalama işlemi bittikten sonra ve artık pıtır pıtır soyulup dökülen birşey kalmayınca yüzümü ılık suyla yıkıyorum. Bu kadar :) Sonrasında aydınlanmış ve ferahlamış bir cilde sahip oluyorum. 

Normalde bu ovalama işlemi sırasında aşırı hassas ciltlilerin aklına kızarıklık, deriye zarar verir mi gibi düşünceler gelebilir. Ama ovalama işini çok sert yapmadığınız takdirde bir sorun çıkmayacağını düşünüyorum. Benim cildim özellikle yanaklarım ve burun kenarlarım aşırı derecede hassas hemen kızarıklık problemi yaşıyorum. Ama bu ürünle ilgili bir sıkıntı hiç yaşamadım, aksine verdiği sonuçtan, aydınlıktan ve hatta temizlenmiş gözeneklerimden memnun kaldım.

Ürün 50 ml ve tüpte geliyor oldukça pratik ve hijyenik. Fiyatını malesef hatırlamıyorum ama Sevil'in internet sitesinde vardı diye hatırlıyorum. Ürünü, Sevil, Sephora, Boyner'lerden satın alabilirsiniz :)

Sevgiler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder