Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

26 Ekim 2014 Pazar

Dior - Rosy Glow - Healthy Glow Awakening Blush - Allık İncelemesi


Herkese haftanın en gıcık gününden (bence) kocaman bir Merhaba!

Evet, kafamı kaşıyacak vaktim yok, olduğunda da ancak 1-2 adet yazı yükleyebiliyorum :(

Bugün çok çok severek kullandığım bir allıktan bahsedeceğim!

Dior - Rosy Glow

Öncelikle bu ürün benimle yaklaşık 2 seneye yakındır beraber. O yüzden o zamanlar sanırım blogum yoktu ve kullanmaya başlamadan evvel fotoğraf çekme gibi bir huyum olmadığından,

ilk halinin fotoğrafını çok sevdiğim frontrowbeauty'nin sayfasından sizlere göstermek istedim:



Yukarıda da gördüğünüz gibi çok çok tatlı açık bir şeker pembe. Üzerindeki Dior baskıları birkaç kullanımda siliniyor gerçi :/

Her zamanki gibi kadife bir kese içerisinde ve gümüş renkli kaplarıyla geliyor karşımıza bu ürün de :)





Ürün 7.5 gram. Dolu dolu ürün var içerisinde, İçerisinden bana göre oldukça kullanışlı bir fırça çıkıyor! Dışarda da bu fırça ürünü yüzünüze rahatça uygulamak için oldukça kullanışlı :)

Bu Healthy Glow ibaresi olan ürünlerde ki şurada yazdığım dudak ürünü de böyleydi, siz cildinize uyguladıktan sonra, ürün cildinizle bütünleşince sizin cildinize uygun bir renge bürünüyor. Şöyle ki, ben bu ürünü cildime uyguladıktan sonra, ürün içerisinde şeftali tonları olan çook uçuk bir pembe gibi gözüküyor. 



Aşağıda ürünün rengini görebilirsiniz parmaklarıma aldığım zamandaki, emin olun tebeşirimsi gözükse de öyle bir yapıya sahip değil, tamamen incecik yapısı var ve kolayca uygulanabilen bir ürün!..Dediğim gibi ciltle bütünleşince de rengi bende çok hafif şeftaliye dönüyor.

Ben severek kullanıyorum, ilk çıktığında satın almıştım. Şimdi artık bu ürün kalıcı koleksiyonda, sürekli bulunabiliyor. Ben 118 TL'ye almıştım, Şu an fiyatı 2 senede 140 TL olmuş. Pigmentasyonu olsun, kalıcılığı olsun, gramajı olsun bence fiyatını hakeden bir ürün! :)

Özellikle beyaz tenlilerin severek kullanacağını düşünüyorum.



Severek kullandığım allıklarımdan bir tanesi kendisi, Sevil, Sephora ve Boyner'lerde bulabilirsiniz.

Herkese güzel bir hafta dilerim! :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder