Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

19 Mayıs 2015 Salı

Bitenler ǀ Mart - Nisan 2015

Herkese merhaba!!

Öncelikle herkesin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlarım :)

Şimdi uzun zamandır yazılmayı bekleyen bir yazıyla karşınızdayım.

Geçtiğimiz Mart ve Nisan aylarında neler bitmiş, neler çöpe gitmiş, neden çöpe gitmiş, bir bakalım! :)

Cilt Bakımı


*Neutrogena Visibly Clear Pre& Shine Temizleme Jeli - Bunu geçtiğimiz Eylül ayında Alanya'da Migros'ta fiyatının yarıya düştüğünü görünce peelingiyle birlikte almıştım. Sıra ancak geldi, kullandım ve bitirdim. Kokusu muazzam, harika kokuyor, cildimi biraz kurutuyor ama oldukça iyi temizliyordu. Tekrar alınabilir, uygun fiyatlı bir ürün ancak elimdeki temizleyiciler bitmeden almam :)

* La Prairie -Advanced Marine Biology Eye Gel - Göz Kremi. Yazısı şurada. Çok pahalı bir ürün, sabahları kullanıyorum, makyaj altına! Çok çok harika bir nemlendirmesi yok ancak kolay emiliyor. Şişliklere ve morluklara iyi geliyor, şu an ikinci kutusundayım. Bitince fiyatından ötürü alternatif arayacağım :( Ama bütçe sorununuz yoksa tavsiye edebilirim. :)

*Diadermine - Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyicisi - Çok seviyorum, benim için bittikçe alınacak bir ürün, hatta The Body Shop'ın çift fazlı göz makyaj temizleyicisini daha temiz içerikli diye almıştım felaket kirpiklerimi dökmüştü, bu mesela kirpiklerimi gerçekten güzelleştiriyor. Seviyorum. :)

*Bioderma - Sebium H2O - Yazısını şurada yazmıştım, Fransa'dan aldığım 4. bidondu bu :P Bitti, sevdim hatta Sensibio H2O'dan daha çok sevdim diyebilirim :)) şimdi ise Garnier makyaj temizleme suyunu deniyorum bakalım memnun kalacak mıyım :)

* Oriflame - Love Nature - Tea Tree Tonik (Çay Ağacı Toniği) - Yazısı için tıktık. Sevdim, uygun fiyatlı güzel bir ürün. 

* La Prairie - Anti-Aging Night Cream (Sample) - Yazısı şurada

* La Prairie - Anti-Aging Stress Cream (Sample) - Yazısı şurada

* YSL - Top Secrets - Peeling (Sample)  - Yazısı yok, ben pek sevemedim peeling özelliğini göremedim açıkçası, daha çok temizleme jeli gibi hafif bir yapıya sahip.

* Clarins - Gentle Foaming Cleanser - Temizleyici - Yazısı şurada. Burada biten ise deneme boyu, şurada yazdığım Amsterdam seyahatime götürmüştüm, en sevdiğim temizleyicilerimden biri, kokusu, yapısı, temizlemesi, herşeyiyle harika. Şu anda tam boyunu kullanıyorum.

* Estee Lauder - Advanced Night Repair - Serum -  Yazısı şurada. Seviyorum, elimde nerdeyse tam boyuna denk gelecek kadar sample boyu var!

*The Body Shop - Nutriganics - Smoothing Mask -  Dünyanın en bereketli maskesi! alalı nerdeyse 2.5 yıl olcaktı, ne kokusu değişti, ne yapısı, benim mıy mıy kullanmama bile dayandı, bozulmadan bitirdim. Bütün maskelerim bittiğinde alabilirim, çünkü gerçekten oldukça güzel nemlendiriyordu cildi. Yazısı şurada. Boş kutusu ise aşağıda :)


 Cilt Bakımı Devam -  Sample Boy ürünler :)

*YSL - Forever Youth Liberator - Eye Zone Serum -  Bunun bir yazısını yazmak istedim ama yazamadım. Sevip sevmediğimden emin değilim, Göz çevreme yapış yapış bir his verdi, çok sevemedim sanırım.

* YSL - Forever Youth Liberator - Serum - Severek kullandığım cilt bakım ürünleri oldu, o kadar çok kullandım ki tam boyunu alabilirim. Ama bunların da fiyatı yüksek malesef. :/

* Lancome  - Visionnaire - Cream ve Serum - Severek kullandım, güzel nemlendirdi, çok fazla yorum sahibi olabileceğim kadar sample yoktu elimde.

Saç - Vücut - Ağız Bakım Ürünleri


* Bath and Body Works -  Golden Autumn Citrus - Sabun - Mükemmel bir koku, limon ve türevi her kokuyu çok seviyorum :) BBW'den üç tanesi 45 TL şeklinde bir kampanya ile almıştım. Oldukça büyük boyda, sıvı sabunlardı, hepsinden memnun kaldım! :)

*Otacı - Bitki Özlü Şampuan - Çok memnun kaldığım, dönüp dolaşıp kullandığım bir şampuan, bitkisel, seviyorum, ara ara alıyorum :)

*Batiste  - Kuru Şampuan - Tropical versiyonu - Biten küçük boyu, ilk kuru şampuan deneyimimdi, saçlarımı yıkamaya fırsat bulamadığım, çok geç geldiğim gecelerin ertesi sabahı işe giderken kurtarıcım oldu, büyük boyunu aldım ama bunun fresh olan versiyonunu aldım, çünkü tropicalda baskın bir hindistan cevizi kokusu var, yaz vakti içim bayılmasın diye fresh olanını aldım. Saçlarımı yağlı görünümünü giderdi, hacim verdi, beğendim :) 1 gün daha susuz idare etmek için ideal ;)

* Listerine - Total Care Zero ve Cool Mint ağız çalkalama suları - Total Care Zero olan, alkolsüz, tadı hafif, diş etlerini ve ağzı yakmayan cinsten. Ama Cool Mint ile bildiğiniz kezzap çalkalıyor gibi oluyorsunuz. Ben ne yaptım, Cool Mint olanı tekrar aldım, çünkü verdiği ferahlık hissi bambaşka!

El - Tırnak - Vücut Bakım Ürünleri


* Sally Hansen - Diamond Flash - Top Coat - Uhulaştığı için attım, yarısına kadar kullandığımı ümit ediyorum. Ümit ediyorum çünkü ambalaj siyah renkte içi gözükmüyor.  Kullandığım sürece, ojelerimin soyulmasını engelledi ve oldukça parlak görünüm verdi :)

* Sebamed - Balsam Deodorant - Bu üçüncü bitirişim, alüminyumsuz, alkolsüz, ter kokutmayan çok severek kullandığım bir deodorant, bittikçe alıyorum, tavsiye ederim, 4. şişesindeyim :)

* Rexona - Çanta boyu ufak dedorantlar - Yaz mevsimi kapıda olması sebebiyle, Sebamed'in çantada taşımak için ağır olması sebebiyle, bunlardan sürekli alıyorum, yaz zamanı tabi ki daha çok bitiyorlar :( Tavsiye ederim, pratik, ucuz :)

*Sephora - Express Nail Polish Remover - Muhteşem bir oje temizleyicisi, en koyu renkte ojeleri bile çok kısa sürede, tırnak etlerinize bulaştırmadan temizliyor. Fiyatı biraz yüksek ama değer . Fiyatı 25 TL. Bende şu an kullandığımın yanı sıra açılmamış bir tane daha var, bittikçe alacağım bir ürün! 

El Bakımı ve Diğer Ürünler

* Dirty Works - El Kremi - Kokusuna ve ambalajına kanarak aldım, çok bayılmadım, iş yerindeki masamda duruyordu, kullandım, bitti. Bir daha alacağımı sanmıyorum, nemlendirmesi orta karardı.

* Dalan - d'Olive Zeytinyağlı Nemlendirici El ve Vücut Kremi - Çantamda duruyordu, zevkle kullandım, hem iyi nemlendiriyordu hem de kokusu oldukça güzeldi. Elimdeki binlerce el kreminden sonra alınabilir :)

* MAC - Fırça Temizleyicisi - Güzel bir ürün, suyla karıştırarak kullanıyorum, uzun ömürlü oluyor. Makyaj fırçalarımın temizliğinde vazgeçilmezim.

*Ecotools - Karıştırma Fırçası - Çöpe gitti, kılları bir kere yıkadığımda komple elimde kaldı, içine tıkıştırıp biraz daha kullandım ama olmadı, tutam tutam dökülebilme yeteneğine sahipti, attım. :/

* Miss Dior - Cherie - Parfüm sample'ları yaz ve bahar için biraz, bayık bir koku ancak seviyorum kendisini, çantaya atıp çıkmalık seviyorum parfüm samplelarını :)


Ve gelelim Makyaj Ürünlerine :)


* The Body Shop - Born Lippy - Lip Balm - Bin Yıllık bir üründü, kokusunda bozulma yoktu ama, artık attım, huylandım. Yarısına kadar kullanmıştım.

* Lancome - Juicy Tubes - Bunlar da oldukça eski ürünlerdi, gloss artık kullanamadığım için çekmecede kalmışlardı, neyse ki hediye ürünlerdi yani alışverişin yanında verilen ürünlerdi, para verseydim iyice içim yanardı :/ Bunlar da gitti çöpe...

* Dior - Forever - Fondoten Sample  -Tak kelimeyle harika bir fondotendi, rengine, duruşuna yapısına bayıldım, ama fondoten almıyorum, birçok ürün var elimde hala bitmeyi bekleyen :(

*Bioderma'nın bir kompakt fondoten sampleı - Kullanamadım, rengi koyu geldi, zaten bit kadar birşeydi

* Benefit - Gimme Brow - Yazısı şurada, bittiğine üzüldüğüm bir ürün oldu, elimde ikincisi var :) Seviyorum :)

* Oriflame - Maxi Lash 3d Maskara - Kullanması inanılmaz zor bir üründü, kirpik hacimlendirme ve uzatma açısından idare ederdi, Annem Oriflame danışmanı olduğu için kendisi vermişti, kullanıp bitirdim, günlük bir maskar için uygundu :)

* Essence - Long Lasting - Black Fever - Siyah Asansörlü Göz Kalemi - Uygun fiyatlı alınabilecek, en güzel siyah göz kalemlerinden, çok memnunum.

* Max Factor - Excess Intensity - Siyah Asansörlü Göz Kalemi - Çok seviyorum bunu da bu ikinci bitirişimdi! :) Nispeten pahalı ama indirimlerde yakalanırsa stok yapılabilitesi olan bir göz kalemi :)

Ve son olarak ıslak mendii - Islak Havlu ve Makyaj Temizleme Pamukları Yığını! :)


Oldukça uzun bir yazı oldu, umarım sıkılmamışsınızdır okurken, siz neler bitirdiniz? Geçtiğimiz aylarda, önümüzdeki iki ay sonunda oldukça fazla, makyaj ürünü bitirmeyi planlıyorum! :)

Herkese güzel bir gün dilerim,

Sevgiler..

xoxo

6 yorum:

  1. Maşallah ne güzel bir sürü ürün bitirmişsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnsan hafifliyor gerçekten! :) Biraz da makyaj ürünü bitse daha çok sevineceğim, Görüşmek üzere ;)

      Sil
  2. bende çok hafifliyorum bitirince. Özellikle tüpleri bitirip kesince yarısını hep çöpe atmışım o yüzden birçok bitirdiğimi yazamadım, üzüldüm :( makyaj ürünleri maalesef bitmiyor. sıkılıp atıyoruz :( ben çok fazla sıkıldığım yada kuruyuan çöpe gidecek ürün olunca toplu bir atma girişiminde bulunup yazısını öyle yazmayı planlıyorum. Bitirme projesi yazını da beğenmiştim. bende öyle birşey yapabilirim. Yazın için teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene sevindim! :) Maymun iştahlılık yapmadan alabilsek, uslu dursak biter ama işte :/ Elde çok ürün olunca kullanmaya sıra gelmiyor malesef :/ Senden de bekliyoruz şöyle devasa bir bitenler yazısı o zaman :) Sevgiler...

      Sil
  3. gelsin yeniler o zaman ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gelmesin :) Stok eriteyim :) Yoksa boğulacağım ürünler içinde ehehe :)

      Sil