Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

31 Mayıs 2015 Pazar

Urban Decay І NAKED 3 Far Paleti

Herkese merhaba!

Madem Urban Decay sonunda ülkemize geldi, ben de elimdeki ürünleri tanıtmaya/yazmaya devam edeyim :)  Daha önce yazılarını yazdığım, Naked Basics palet için şuraya, Naked palet için buraya, Naked 2 palet içinse tekrar şuraya tıklayabilirsiniz :)

Şimdiyse sırada :)

Urban Decay - Naked 3 Far Paleti



Naked 3, diğer iki kardeşi gibi yine 12 adet far içeriyor. Kutunun içinden, markanın ünlü far bazı Primer Potion'ın dört farklı çeşidinin deneme boyu ve yine Naked 2 paletinde olduğu gibi iki uçlu far fırçası çıkıyor.  Belirtmeliyim ki bu üç Naked palet içerisinde benim en çok sevdiğim ambalaj Naked 3'e ait. Ambalaj metal, tam kapanan, çantada açılma riski olmayan ama biraz ağırca bir ambalaj. Palet içinde 12 adet rose-gold tonlarda far bulunuyor.

Şu şekilde özetleyebiliriz aslında, Naked palet, sıcak tonlarda nude-bronz-toprak renkler, Naked 2 palet soğuk tonlarda nude-gri-boz renkler, Naked 3 ise rose-gold tonlarda renkler içeriyor. Aslında benim en büyük korkum bu paletin, günlük olarak kullanamayacağım kadar fazla pembelik içermesi ihtimaliydi. Ancak paleti elime alınca korkumun yersiz olduğunu gördüm :)


Palet gerçekten çok şık, dış kabının rengi de içindeki renklerin tonunu andıracak şekilde rose-gold olarak ayarlanmış, altın renkli kabartmalı Naked 3 yazısı ise ayrı bir güzel :)



Aşağıda paletteki 12 rengi görebilirsiniz, göze ne kadar pembemsi görünürse görünsün göze uygulandığında öyle durmuyorlar. 



Daha yakından bakıp, diğer paletlerde yaptığımız gibi altılı altılı inceleyelim.
Şimdi ilk altılı :)


Soldan sağa,

Strange: içinde çok hafif şeftalilik bulunan ve klasik kaş kemiğini aydınlatmada veya tüm göz kapağında renk eşitsizliklerini gidermek amaçlı kullanabileceğiniz satenimsi yapıda açık bir krem-bej rengi. Banko kullandığım renklerden biri! :)

Dust: Malesef bu paletin zayıf halkası, parça parça sim sim dökülme yapan, çok tozutan, pigmentasyonu zayıf metalik bitişli bir açık pembe. Anlaşamıyoruz :(

Burnout: Yine metalik bitişli ama Dust kadar dökülme yapmayan, açık pembe-şeftali arası bir renk. Bunu tek başına uygulamayı seviyorum :)

Limit: Paletteki mat olan renklerden biri, içinde çok hafif leylaklık bulunan bir gül kurusu rengi. Tek başına veya göz kapağımın katlanma bölgesine uyguluyorum. Duruşu çok zarif :) Pigmentasyon güzel, yapısı tebeşirimsi değil ;)

Buzz: İçerisinde gümüş ışıltıları olan bir pembe tonu, frost-metalik bitişli. Çok elim gitmiyor buna nedense :/ Halbuki oldukça güzel bir yapısı var.

Trick: Açık bakır rengin içine çok hafif pembelik katılmış bir renk. Yansımaları çok güzel, göz kapağımın ortasına bunu uygulayıp dış köşelere daha koyu renklerle gölge yapmayı seviyorum :)

 Aşağıdaki fotoğrafta kolumun iç kısmında renklerin duruşlarını görebilirsiniz: 


Şimdi gelelim ikinci altı renge :)


Soldan sağa:

Nooner: Paletteki diğer mat renk, içerisinde kahvelik olan bir gül kurusu. Göz kapağımın katlanma yerine ve dış köşelere uygulamayı çok çok seviyorum.

Liar: Paletteki favori rengim, tek başına kullanmayı çok seviyorum, sür çık farlardan!  Işıltılı ama ışıltısı abartı olmayan bir leylak-gül kurusu rengi.

Factory: Tam bir açık kahve bu, saten bitişli,bunu da Liar ile kombinleyerek kullanıyorum. Sevdiklerimden :)

Mugshot: Liar'dan sonra en sevdiğim ve tek başına kullanabildiğim renklerden :)  Açık, ışıltılı soğuk tonlu bir kahve rengi 

Darkside: İçerisine hafif pembelik katılmış bir açık gri renk bu, sanırım bir kere ya kullandım ya da kullanamadım.

Blackheart: İçerisinde kızıl/gümüş ışıltıları olan bir siyah renk, söylememe gerek var mı kirpik dibinde kullanıyorum :)


Bir de paletin yanında ünlü primer potion far bazının 4 farklı çeşidinin deneme boyu veriliyor. Ben Eden olanının deneme boyunu kullanıp bitirmiştim. Çok güzel bir sarımtrak rengi var ve göz kapağındaki renk eşitsizliklerini örtmede ve aydınlatmada çok işe yarıyor.

Bakalım, diğerlerini daha denemedim :)


Ben bu paleti geçtiğimiz Ağustos ayında daha Urban Decay ülkemizde yokken, bir arkadaşıa Amerika'dan sipariş etmiştim, bana 120 TL'ye gelmişti. Şu an raflarda, Sephora'larda bu paleti 169 TL'ye satın alabilirsiniz.

Sizin favori Naked paletiniz hangisi oldu?
Benimkisi kesinlikle Naked 2 :)

Güzel bir Pazar günü olsun!

Sevgiler
xoxo

6 yorum:

  1. Çok güzel bir yazı olmuş canım, benim favorim kesinlikle bu; Naked 3. Elimde bir de Naked var ancak Naked 3 'ü kullanmayı daha çok sevdim. Şimdi Basics 'le bakışıyoruz :) Sen de tüm Naked 'lerini güle güle kullan :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkür ederim :) Ben de pek yakıştıramadım kendime Naked 3 'ü ama işte seviyorum, palette güzel ama sanki gözümde alışamadım :P Basics'i tavsiye ederim, çok memnunum :) çok pratik, seyahat için süper (aklına iyice girmeyim ama :)), tekrar teşekkür ederim, görüşmek üzere ;)

      Sil
  2. Benim de en favorim Naked 2 idi hemen koşup aldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Güzel günlerde kullanın, okudum yazısını çok güzeldi :)

      Sil
  3. naked serisi içinde favorim budur :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Renkler harika gerçekten, bakmaya doyamıyorum ama kendime en çok Naked 2 serisini yakıştırıyorum! :) Güle güle kullanalım hepsini :)

      Sil