Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

24 Temmuz 2015 Cuma

GOSH І Rose Whisper Allık

 Herkese merhaba :)

Gosh, daha yeni yeni Gratis mağazalarında satışa çıkan, hayvanlar üzerinde deney yapmayan ve bence drugstore ürünler içinde kaliteli sayılabilecek Danimarkalı bir kozmetik markası :)

Elimde bu markanın kalem farları ve bir adet ruju var. Hatta rujun yazısını şurada okuyabilirsiniz. Açıkçası çok kaliteli buluyorum ürünlerini.

Markanın bazı ürünleri blog camiasında oldukça ses getirdi aslında, bunlardan biri de 

 "Rose Whisper" allığı idi. 

Ben de tabi ki bu kadar övülen allığı çok merak ettim. Ancak ne zaman Gratis'e gitsem bu allığı bulamıyordum. En sonunda bir indirim dönemi dışında denk geldi ve ben de satın aldım.


Rose Whisper, inanılmaz derecede doğal bir renk. Tanımlamam gerekirse şöyle olur: içinde gül kurusu olan kahve alttonlu soğuk pembe! İskandinav tenine sahip olsam kontur olarak bile kullanırdım :)

İçerisinde sim yok, ışıltı çok hafif var. Koyu renk göz makyajlarını oldukça güzel dengeleyebilecek bir ton bu.


Elimde NARS - Douceur var, bu allığı ben ona benzettim biraz, en kısa zamanda yanyana renklerini swatchlayacağım.

Aşağıda gün ışığında çekilmiş fotoğraflarda rengini görebilirsiniz. 

Gerçekten çok naif, çok doğal bir renk bu. Benim gibi eli ağır allık kullanıcıları için de biçilmiş kaftan zira ne kadar abartırsam abartayım hata yapamıyorum bu allıkta ben! :)


Aşağıda ise kolumun iç kısmındaki duruşunu görebilirsiniz. Gayet belli belirsiz ve doğal bir tonu var.  Ve gerçekten rengi bir çok ruj ve far ile uyum sağlayacak joker bir renk ;)



Yapısı, yumuşacık, kadife gibi ve kalıcılığı da oldukça iyi özellikle bir drugstore ürün için. Ben indirimsiz 24.50 TL 'ye aldım. Ama indirimli yakalarsanız da tadından yenmez :)

Gosh ürünlerini sevdim, bu allık da makyaj çantamın sevdiğim öğelerinden oldu ;)

Siz ne düşünüyorsunuz GOSH ürünleri hakkında?

Sevgiler

xoxo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder