Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

11 Şubat 2016 Perşembe

Maybelline | Iced Fudge Tekli Far

Günaydın! :)

Günün yazısı çok uygun fiyatlı bir tekli far üzerine olacak !

Maybelline - Iced Fudge Tekli Far







Toprak/doğal tonları ne kadar sevdiğimi her zaman söylerim. Bu farı da Gratis'te gezerken(!) görmüştüm ve indirim de vardı şansıma almış bulundum :) Bu far, benim kısa süreli seyahatlerimde, kafamı makyaj yaparken far üzerine  fazla yormak istemediğimde kullandığım çok uygun fiyatlı bir far :)



Rengi ışıltılı, içerisinde hafif morumsu yansımalar olan taupe/boz kahve olarak tanımlanabilir. Farın yapısı yumuşacık değil, dağılmaya hafiften müsait, hafif sert dokulu ancak pigmentasyon sıkıntısı olmayan bir far. 

Artık blogger camiasında klişeleşmiş bir söz olan "sür çık" farlardan :)  Kalıcılığı bazla birlikte tüm gün göz kapağında kalmasıyla yüksek not aldı benden diyebilirim. Bazsız bilemiyorum tabi ki :)

Aşağıda ise kolumun iç kısmında duruşlarını görebilirsiniz. Renk çok çok güzel, çok doğal, hafif ışıltılı olduğundan aydınlık ve oldukça uğraşılmış bir göz makyajı yapmak için birebir bir far! :)



Maybelline'in bu tekli farını zamanında indirimlerle 7.90 TL'ye kadar fiyatının düştüğünü gördüm. Bulursanız kaçırmayın derim :)

Güzel bir gün olması dileğiyle...

Sevgiler
xoxo


2 yorum:

  1. Standda görsem muhtemelen pembe sanıp almayacağım bir renk, aslında ne kadar hoşmuş! Güle güle kullan, çok beğendim! Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkurler, uygun fiyatli ve guzel bir alternatif gercekten :))

      Sil