Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

3 Aralık 2012 Pazartesi

ALLIK DOSYASI

Merhabalar, Bu postta sizlere elimde bulunan tüm allıklarla ilgili kısa kısa bilgiler vereceğim :) Renkli bir yazı olacak haliyle :-D
Elimden geldiğince renklerin çıkması için uğraştım. Ancak bu allıkların daha sonra tek tek swatchlarını ve yazılarını vereceğim için çok tedirgin değilim :)) Hemen başlayalım.

1. Chanel Joues Contraste - 82: Reflex :) Allıkların şahı diyebiliriz. Baked (fırınlanmış!) formda olduğu için sanırım bana yüzyıl gider .) Bitirmek imkansız gibi, muhteşem bir kalıcılığı var.Fiyatı 110 TL Sevil'den aldım, 2 ay oluyor.Renk ışıltılı ancak sim gibi olmayan parlak şeftali-pembe.
2.NARS Orgasm Blush :) Fotoğraftan da göremediğiniz üzere, bitti! :) Renk olarak Chanel Reflex ile benzeşiyor. Yapısı Chanel kadar ince değil, ama NARS allıklarının ününü bilmeyen yoktur, 24 saat tutsanız 24 saat yüzünüzde kalır, o derece kalıcı yani.Fiyat 73 TL, Nars mağazalarında, Sephora'da bulunmakta.
3.Estee Lauder Signature Silky Powder Blush - 02 Pink Kiss: Muhteşem bir pembe, bebek pembesi değil, böyle canlı bir pembe, neşeli bir pembe, bu da Strawberrynet'den 40 küsür TL'ye getirttiğim güzelim bir allık, kalıcılık buna da 10 puan veriyorum, ipeksi bir yapıya sahip bu allık da diğer ilk 2 sıra gibi :)
4.Lancome Blush Subtil - 06 Peche Intense: Bu da gördüğünüz gibi sürekli kullandığım bir allık olmakla birlikte, alalı 2 seneyi geçti, bitirme listemde kendisi, adından da anlaşılacağı üzere çok güzel bir şeftali, özellikle kahve tonlarında gözüme makyaj yaptığımda bu allığı kullanıyorum ve tabi yazın bronzlaşınca gerçekten çok güzel duruyor. Kalıcılık güzel, yapı ince, tozutmuyor ancak kalıcılığı bence ilk 3teki allıklar kadar uzun süre değil.

Fotoğrafları büyütmek için üzerlerine tıklayınız lütfen :)

5. Dior Rosy Glow Healthy Glow Awakening Blush - 001 Petal :İşte ayıla bayıla aldığım bir ürün daha, bebek pembe, mavi alt tonlu soğuk bir pembe ancak yüze sürüldüğünde böyle kalmıyor. Bu allığın özelliği her cilde göre uygun bir tonda değişmesi, benim cildimde bu renge yakın kalıyor (belki biraz daha şeftalilik geliyor renge zaman geçtikçe). Fiyatı 118 TL idi, Sephora'dan almıştım. 7.5 gr. Çok seviyorum kendisini:)
6.TheBalm Hot Mama: Bu da Chanel Reflex ve NARS Orgasm'a alternatif daha düşük fiyata sahip gerçekten güzel bir ürün. Fiyatı 35 TL, Gratis'te %50 indirimde kapmıştım :)
7.Too Faced Glamour to Go Fairy Edition: Bu aslında bir yüz paleti, içerisindeki pembe kısım ise allık. Ama allığın rengini sevmedim, sevemedim. Kullanamıyorum, çiğ bir pembe sanki yapma bebek yanağı gibi duruyor belki başka ten renklerinde güzel duracaktır bilemiyorum, ortadaki kısım lipstick, beğenmedim :((. Ancak hemen sağdaki bronzerı kontur yapmak için ayıla bayıla kullanıyorum :)) Paleti neden aldın derseniz içerisindeki 8 adet far çok hoşuma gitmişti :)
8.TheBalm Downboy: Gerçekten çok hoş bir pembe, soğuk bir bebek pembesi, rengi için Dior Rosy Glow'dan daha koyu gibi diyebilirim, siyah/smokey göz makyajı yaptığımda, uçuk pembe bir rujla kombinleyerek çok severek kullanıyorum, yeni aldım kendisini Gratis indiriminden.
9.L’occitane Pivoine Flora Facecolor Cream Duo Rose Reverence: Elimdeki ilk ve tek krem allık, sağ taraftaki kısım aydınlatıcı kısım, fırçalarımı yıkadığımda yüzüme allık sürmek istersem 2 dakikada yüzüme güzel bir aydınlık ve renk katan bir ürün, canlı bir pembe renk, asla ciltte parlama yapmıyor. Parmaklarımla uyguluyorum. Zor anlarda imdadıma yetişiyor, çok güzel, fiyatı 54 TL idi, şimdi ne oldu bilemiyorum.

Bu da kapalı halleri.

Not: Bu ürünleri kısa kısa bilgi vermek amaçlı toplu halde yazmak istedim, ancak zaman içerisinde hepsinin tek tek swatchları ve yazıları gelecek :)) Benden öncelik vermemi istediğiniz varsa lütfen yazın bana :)

Bir diğer postta görüşmek üzere :)

2 yorum:

  1. too faced palet çok hoş görünüyor, bayılıyorum zaten markaya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet gerçekten TooFaced çok güzel paletler çıkartıyor :) Smoky Eyes ve Natural Eye setleri de bir harika... :)

      Sil