Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

2 Aralık 2012 Pazar

MAC PREP+PRIME SABİTLEYİCİ PUDRA

Şıkır şıkır bir fotoğrafla başlıyorum :)) MAC Prep+Prime Finishing Pudra.

Bu pudra,yine karma/yağlı ciltlerin gün içerisinde parlamasına savaş açan, makyajı sabitleyen,transparan hafif bir pudra. Bunu ben genelde sıvı fondoten uyguladıktan sonra özellikle burun, çene ve alın (en fazla parlamaya meyilli bölgeler) bölgelerine uyguluyorum. Tam bir kurtarıcı benim için. Seven de var, sevmeyen de. Ben çok sevdim ancak gramaj olarak biraz az geldi bana. Ürün 9g. Fiyatı da 63 TL idi sanırım.

Gördüğünüz gibi kabın içerisinde delikli bir ara bölge bulunmakta. Ben kendisini ters çevirip biraz sallıyorum. Ürün deliklerin üzerine çıkmış oluyor. Pofidik büyük bir pudra fırçasıyla da ürünü ordan alıp fondoteni sabitlemek/parlama ile başa çıkmak amaçlı sorun çıkaran bölgelere biraz daha elim bol davranarak uyguluyorum.
Ürün bitmek üzere. Tekrar alır mıyım? Daha büyük gramajlı aynı işi gören gene iyi bir marka arayışındayım. Bulamazsam tekrar alacağım. Ama severek kullandım. Makyajın sabitlenmesini isteyenlere, parlamadan şikayet edenlere güzel bir bitiriş pudrası olarak gönül rahatlığıyla tavsiye ederim :)

Herkese güzel sağlıklı ve huzurlu bir hafta dilerim. Pazartesi Sendromunuz olmasın hiç :)))

2 yorum:

  1. Canım essence ın gfix and matte sabitleuicisini denemelisin. Gramajı daha fazla 10 küsür gibi bir yayı var. 6-7 saat güzelce mat bırakıyor , sevgilerle ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam :) Geç cevabım için kusura bakma lütfen.. Kafam bi dünya! :(
      Essence'ı duydum evet ama hiç denk gelmedim, Gratis'lerde şu elimdeki matlaştırıcılar bitsin, direk onu alayım, eğer dediğin gibi aynı işi görüyorsa çok para vermenin alemi yok :)) Teşekkür ederim!! :)

      Sil