Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

22 Temmuz 2015 Çarşamba

Golden Rose Velvet Matte - # 27 - Ruj İncelemesi


Herkese günaydın!

Yo hayır bugün sizlere Alanya'daki son 1.5 günüm olduğundan, yarın akşam İstanbul'a geri dönüyor olacağım kabusundan bahsetmek istemiyorum :P

Gelelim bugünkü yazımıza!

Daha önce şurada 12 numarasından bahsettiğim ve hem uygun fiyatlı olup hem de bir high end marka kadar kaliteli ve kalıcı olan Golden Rose Velvet Matte rujların bugün MAC - Kinda Sexy rujuna muadil gösterilen 27 numarasından bahsedeceğim.


Golden Rose bu seriyi çıkartınca bildiğiniz yer gök yerinden oynadı. Zira hem uygun fiyatlı hem de dudağı kurutmayan, kremsi ama aynı zaman kadifemsi matlık veren bir yapıya sahip bu rujlar.

 Malesef rujların bence tek eksik yönü ambalajları, kapakları kesinlikle tam kapanmıyor ve çantada açılma riski bulunuyor. Bazı rujlar ambalajların içerisinde sallanıyor. Bu gibi eksiklikleri var ancak fiyat/ performans a baktığımız zaman bu eksileri görmezden geliyoruz :)


Bu rujun rengi blog camiasında MAC - Kinda Sexy dupe u olarak gösteriliyor. Nasıl tanımlayabiliriz, içerisinde bence hafif şeftalilik olan bir bej/ten rengi. Bende MAC Kinda Sexy de var, ancak onu sürdüğüm zaman sanırım dudaklarımın kendi rengi çok pigmentli olduğundan bende "ölü" bir surat ifadesi oluşuyor. Ancak sırf merakımdan gidip aldığım bu 27 numaralı rengi sürdüğüm zaman ölü gibi durmuyorum. Sanırım tonlarda hafif de olsa bir farklılık var.

Aşağıda gün ışığında çekilmiş fotoğraflarda rujun rengini görebilirsiniz :)



Aşağıda ise kolumun iç kısmındaki duruşu var. Gönül isterdi ki dudağımda da kolumun iç kısmında durduğu gibi dursun ama malesef kolumun içi oldukça beyaz olduğundan aşağıdaki gibi canlı ve güzel gözüküyor :P


Aşağıda ise dudaklarımdaki duruşunu görebilirsiniz. Kesinlikle zombi, ya da 5 gün önce ölmül etkisi vermiyor bu ruj. Gayet aklı başında ve şık duran bir nude gibi duruyor dudaklarımda :)


Yapısı kadife-mat olarak belirtilse de bence oldukça kremsi bu rujlar, zira aşağıdaki fotoğrafta kremsiliği sebebiyle dudak çizgilerime nasıl dolduğunu görebilirsiniz. Bunun önüne geçmek için parmağımla hafifçe dağıtarak yediriyorum ruju. Bu söylediğim durum ise MAC Kinda Sexy'de daha fazla oluyor, onu da bir başka yazı da yazmayı planlıyorum.


Sonuç olarak, uygun fiyatlı mat ve nude renkte bir ruj arıyorsanız, MAC Kinda Sexy ruju çok beğeniyor ancak fiyatını fazla buluyorsanız bu ruju kesinlikle tavsiye ediyorum.

Fiyatları mağazalarda yapılan indirimlere göre değişebiliyor. Genel bir aralık vermek gerekirse 8.5 TL - 19 TL arasında değişiyor bu rujlar. Watsons, Gratis ve Golden Rose'un kendi satış kanallarından edinebilirsiniz :)

Güzel bir gün olsun!

Sevgiler
xoxo

2 yorum:

  1. bu seri çok başarılı renkleri de güzel..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet gerçekten high end rujlara taş çıkartacak kadar iyi :) Umarım bu kadar beğenilmesinden ötürü fiyatları arttırmazlar..

      Sil