Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

7 Eylül 2014 Pazar

Butter London - Disco Biscuit - Oje


Günaydın! :)

Benim için oldukça hüzünlü bir Pazar sabahından herkese merhaba :)

Toplandım, bavulum hazır akşam 22.00'de uçak, İstanbul'a dönüyorum :(

Tatil Ojeleri yazımın son ve en cıvıl cıvıl olanlarından biriyle karşınızdayım.

Butter London - Disco Biscuit

Bu renk ışıl ışıl tam disco topu gibi :P Parlak bir pembe, içerisinde mavi minik minik ışıltılar var, yansımaları çok hoş. Yapısı dokulu oje gibi, değişik :)



Tırnaklarımda iki kat hatta 3  veya yer yer 4 kat var! Enteresan bir kıvamı var ojenin, tırnak uçlarında oje durmuyor, oraları kapatmak için sürdükçe sürüyorum ama yine de kalın bir görüntü olmuyor. O yüzden sevdim kendisini zira kıvamlı ve 3 katta kalın görüntüye neden olan ojeleri hiç sevmiyorum!



Tüm fotoğraflar gün ışığında çekilmiştir. Tatile getirdiğim ojeler içerisinde en çabuk soyulan ojeler Butter London oldu malesef. Ama bu ojenin rengi için değer diyorum :) Çok sevdim :)

Yine denize giderken çekilmiş bir foto ile yazıma veda ediyorum. :)


Mutlu bir Pazar günü olsun :)

2 yorum:

  1. Haklısın gerçekten de Rimmel'inkine benzemiyormuş :O Ama gerçekten şişesinde hepsini topluca koyduğun fotoğrafta çok benzettim :D Bunun rengi çok tatlıymış ya <3 Pastel açık pembelerden başka pembe yakıştırmıyorum kendime pek, o yüzden ancak bakmakla yetineceğim sanırım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin ten rengin baya açık sanırım, beyaz ellerde güzel durur bu oje, bulursan al bence, benim eller şu an ışıklarda çiçek satan çingeneler gibi, sürdüm işte, kötü gözüktü gözüme :))) sana güzel olur diye düşünüyorum ;)

      Sil