Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

6 Mart 2015 Cuma

Clinique | Instant Pore Minimizer | Gözenek Düzenleyici

Selamlar!

Bu yazımda çok ünlü olan Benefit Porefessional gözenek düzenleyici makyaj bazından çok daha fazla sevdiğim bir gözenek düzenleyicisinden bahsedeceğim :)

Clinique - Instant Pore Minimizer





Bu ürünü alalı nerdeyse iki seneyi geçti ve artık bahsetmek istiyorum, zira tüpün sonuna gelmiş durumdayım kendisini yakında bitenler yazısında göreceksiniz.

Ürün şurada yazısını yazdığım Benefit Porefessional'a göre oldukça akışkan. Bunun da içerisinde silikon ve türevleri var ama bana Porefessional kadar yoğun gelmediği için oldukça sevdim.

Ürünü nemlendirdiğim cildimin üzerine sadece kaşlarımın arasından biraz daha yukarıya gelecek şekilde alnıma, burnuma, burun kenarlarına ve çeneme uyguluyorum. O bölgedeki gözeneklerin görüntüsü anında silikleşiyor ve cildim o bölgelerde kadife gibi gözüküyor. Daha sonra üzerine fondoten/bb krem/kapatıcı vs. uygulamaya hazır hale geliyor.



Ürün akışkan nerdeyse su gibi olduğundan çok çabuk emiliyor. Bende kesinlikle herhangi bir sivilce ve siyah nokta oluşumuna sebep olmadı. Kullandığım bölgelerdeki yağlanmayı kontrol altına aldı diyebilirim.



Eğer siz de Porefessional'ı benim gibi ağır bulup, gözeneklerinizi tıkayacağından korkuyorsanız bu ürüne bir şans verebilirsiniz. Fiyatı nispeten Porefessional'a göre daha ucuz. Kullanım süresi 24 ay. Ürün bir tüpte geliyor, bu sebepten oldukça hijyenik. Gramajı 40 ml.

Siz fondoten/bb krem veya kapatıcı öncesi, gözenek düzenleyici ürünler kullanıyor musunuz?  Neler kullandığınızı paylaşırsanız sevinirim.

Sevgiler...

xoxox


2 yorum:

  1. selam. ben gözenek küçültücülerle yeni tanıştım. çok fazla makyaj ürününü aynı anda kullanmayı sevmiyorum. az ürünle makyaj yapmayı seviyorum. sadece meraktan flormarın invisible pores ınstant şeffaf ürününü denedim, gözeneklerimde bir değişme olmadığını ama yüzümde bir yumuşaklık olduğunu ve makyajın kalıcılığını arttırdığını düşünüyorum. tavsiyene uyup en kısa zamanda bu ürününü deneyeceğim. teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim, umarım beğenirsin! Ama kesinlikle yüzünde bişey yokken, mağazada denemeni tavsiye ederim almadan önce...Bi deneme sürüşü için :) Sevgiler...

      Sil