Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

9 Mart 2015 Pazartesi

Clarins І Hand & Nail Treatment Cream - El Kremi

Günün ikinci yazısından merhaba! :)

Bu yazıda uzun zamandır bende olan, çok sevdiğim ve oldukça bereketli bir üründen bahsetmek istiyorum.

Clarins - Hand and Nail Treatment Cream


Ürün oldukça büyük, 100 ml. Kocaman bir tüpte geliyor, ben bunu açıkçası yatağımın baş ucunda tutuyorum. Akşamları bir şeyler izlerken veya uyumaya hazırlanırken bunu kullanıyorum. Çünkü boyutundan dolayı çantada taşımaya pek uygun değil.

Ürün vaatleri arasında, el üzerinde yaşlanma sebebiyle beliren koyu renkli lekelerin görünümünü hafifletmek, tırnakları güçlendirmek ve tabi ki elleri yumuşatmak bulunuyor.

Yaşımdan dolayı daha ellerimin üzerinde koyu renkli lekeler/noktalar yok. Tırnakları güçlendirip güçlendirmediğini de anlayamıyorum çünkü çok şükür tırnaklarımda da bir problem yok.

Ancak ellerimi muazzam nemlendiriyor. Onu söyleyebilirim :)


Kokusu sabun gibi, temiz temiz kokuyor. Yapısı çok yoğun değil, ama çok akışkan da değil :) Emilimi aşırı hızlı değil ama oldukça hızlı,kafi derecede. Verdiği yumuşaklık hissi ve kokusuyla bence tam uykudan önce, yatağa girerken kullanmalık :)

Bu krem, bende yaklaşık 2 senedir duruyor, çok düzenli kullanamadım. Aldıktan uzunca bir süre sonra açıp kullanmaya başladım. Şu an 3/4 ü bitti diyebiliriz.

Doğum günümde birikmiş puanlarımla aldığım bir üründü. Fiyatı bir el kremi için oldukça pahalı, geçen gün nerede sorduğumu hatırlamıyorum ama fiyatı için yanlış hatırlamıyorsam 81 TL dediler.

Ne kadar memnun kalmış olursam olayım bu fiyatı bittikten sonra vereceğim bir krem değil. Yoluma L'occitane'ın el kremleri ile devam edeceğim. :)

Sizin bu soğuk günlerde kullandığınız favori el kreminiz hangisi? Ya da yaz kış ayırt etmeden her daim kullandığınız bir el kreminiz var mı?

Tavsiyelere açığım :)

Sevgiler...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder