Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

12 Mart 2015 Perşembe

Bitenler ve Kısa Yorumlar ǀ Ocak-Şubat 2015

Merhaba! :)

Mart ayı ortasında geçtiğimiz iki aya ait bitenler yazısını yazabildiğim için kendimle gurur duyuyorum! :P

Neyse hemen geçelim, nelerin bittiğine :)


İlk fotoğrafta en çok bitirdiğim makyaj temizleme pamukları var, Benri'nin makyaj temizleme pamuklarını seviyorum. Annemle beraber kullanıyoruz. 3 adet bitirmişiz iki ayda :)

Yine Benri'den  90 adet ıslak bebek havlusu, bunu fondoten sürdükten sonra ellerimi temizlemek veya göz altına dökülen farları mendilin ucuyla temizlemek için kullanıyorum. Çok memnunum, çok güzel bir ürün.

Yine benim mikropfobimden ötürü oldukça sık tükettiğim Fresh 'n' Soft antibakteriyel ıslak mendiller

ve

Carrefour'un normal pamuğu (oje vs çıkarma amaçlı :))


2 adet Toni&Guy ince telli saçlar için şampuan. %25 indirimle almıştım iki adet, memnun kalmadım. Düşüncelerimi ayrıntılı bir yazıda yazacağım.


Tüm zamanlarımın favorisi: Diadermine çift fazlı göz makyaj temizleyici (2 adet). Artık yazmayacağım ne kadar sevdiğimi :)

Benri koyu renkli ojeler için aseton, hesaplı ve iyi bir ürün, memnunum.

Essence oje düzeltici kalem: benim için olmazsa olmaz, her zaman yedeklediğim bir ürün bu da, oje süremeyen sakarlardanım malesef :(

ve çantamın demirbaşlarından Rexona mini boy deodorant, acil durumlarda oldukça işime yarıyor.

Bir yığın sample :) Kısaca bahsetmek gerekirse:

Sephora Supreme Body Butter - muhteşem bir kokusu ve orta karar bir nemlendirmesi var, elimdeki tüm nemlendiriciler/losyonlar biterse neden olmasın? :)

La Praire - Anti Aging Stress Cream - çok güzel bir ürün, yazısını yazacağım inşallah, oldukça memnun kaldım :)

Lancome - Advanced Multi Correcting Cream (x2): Yapısı güzel, emilimi hızlı, ancak cildimde bir farklılık gözlemleyemedim, belki tam boyu olsaydı daha iyi anlayabilirdim.

YSL - Youth Liberator Krem: Gene samplelar :) Seviyorum ben bu kremi, ayrıntılı yazısı şurada :)

Clarins - Multi Active Day Cream: Daha önceden kullanmıştım, sevdiğim bir kremdi zaten, sample'ını da severek kullandım. Yazısı şurada :)

YSL Youth Liberator: Eye Zone Serum: Oldukça yapışkan ve göz çevremi geren bir serumdu, yapısını pek beğenmedim belki üzerine bir göz çevresi kremi sürmem gerekiyordu ama ben tek başına kullandım ondan da olabilir :/

Clarins - Vital Light Serum : Bu lekeler üzerine etkili bir serum, evet ufacık ambalajda etkisini hissettim, yaz dönüşü yüzümü lekeler bastıktan sonra alacağım bundan sanırım :)


Biten renkli kozmetik/makyaj ürünleri ise şöyle:

Şurada yazısını yazdığım Essence - Great and Powerful Oz pudra, artık çok sıkıldığım ve fırçaya kenarlardan almak zor geldiği için attım. Fiyatına göre güzel bir pudraydı, aydınlatıcı pudra olarak geçse de bir aydınlatıcı özelliği yoktu bence, onun yerine fondoten veya kapatıcı üzerine şöyle bir pofidik fırçayla geçme amaçlı kullandım. Güzeldi.

Maybelline - Falsies Flared Rimel - Highend markaların rimelleri kadar güzel, Maybelline'nin bu falsies serisi!, Akma dökülme yapmıyori topaklanmıyor, fiyatı uygun daha ne olsun :)

Oriflame - Asansörlü siyah göz kalemi - çok memnunum, uygun fiyatlı, kalıcı, siyahlığı yerinde bir kalem. Bu ikinci veya üçüncü bitirişim.

Emily - kahverengi göz kalemi. Yine inanılmaz uygun fiyatlı olup, o fiyata göre performansı çok çok yüksek bir kalem! :)


Ve son olarak,

Bath and Body Works - A walk in the woods - Sıvı el sabunu, mükemmel bir kokuydu, çok sevdim, bütün banyoyu kaplıyordu kokusu. 3 adet sıvı sabuna 45 TL gibi bir kampanya varken almıştım. şu an ikincisini kullanıyorum o da çok başarılı, sevdim! :)

John Frieda - Luxurious Volume - Şampuan ve Saç Kremi -samplelar. Bu seri hoşuma gidiyor, gerçekten hacim verme konusunda etkili ama ben daha doğal içerikli şampuanlar kullanmak istediğim için tam boyunu almıyorum. Bu sample'lar işte, seyahatlerde çok iyi oluyor :)

Diadermine - Ekspred 3'ü 1 arada Temizleme Mendilleri - Bu şimdiye kadar kullandığım makyaj/cilt temizleme mendilleri içerisinde açıkara en iyisi, tabi ki bir jel veya köpük temizleyiciyle temizlemişsiniz hissini vermiyor ama diğer kullandığım makyaj temizleme mendillerine kıyasla oldukça,ıslak yapıda ve özellikle cilt makyajını iyi temizleyebilen bir yapıya sahip, içinde 40adet var. Tavsiye ederim :)

Geçtiğimiz iki ayda bunlar bitmiş :) Siz neler bitirdiniz? Renkli kozmetik bitirebiliyor musunuz? :)

Sevgiler...



3 yorum:

  1. merhaba cnm ne çok şey bitmiş gelsin yenilerrr:)) bu arada bloğunu takibe aldım bende beklerim kaynaşırız:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabaaa :) hemen bakıyorum bloguna! , bu arada yeniler gelmesin bi süre yaw, al al al, yasak koydum kendime :/ Sevgiler :)

      Sil
    2. demi öyle oluyor kozmetik diyeti mi yapsak ne:))

      Sil