Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

25 Mart 2015 Çarşamba

Lush І Happy Happy Joy Joy Parfümlü Saç Kremi

Günaydın!! Günaydın :)

Hafta ortasından herkese merhaba! Cuma'ya iki gün kaldı! Az kaldı sıkın dişinizi :P

Gene ülkemizi terk etmiş gitmiş bir markanın ürününden bahsedeceğim. Kızmayın, vurmayın! :)

Olur da yurtdışına çıkarsanız veya bir yakınınız çıkarsa ondan isteyebilirsiniz!

Lush - Happy Happy Joy Joy Saç Kremi

2014 yılının yani geçtiğimiz yılın Haziran ayında sanırım Lush Türkiye'den çekildi! Bunu duyar duymaz kendimi mağazasına attığımda, pek fazla ürünün kalmamış olduğunu gördüm. Saç ürünlerinde kalanlardan biri de buydu!

Ben aslında her duşta/banyoda saç kremi kullanmıyorum. Kullanmamaya çalışıyorum, üstelik saçlarım uzun sayılabilecek, dalgalı ve malesef ince/orta telli bir vaziyette. Tek derdim, banyo sonrası düğüm olması, sinir oluyorum, ince telli olduğundan da birbirine dolanıyor, bi de acayip elektrikleniyor. Bu yüzden haftada bir Pazar banyosunda kullanıyorum saç kremlerini. Saç kremlerinden çekinmemin sebebinde genelde çoğunda içlerinde silikon olması! 

Tabi ki Lush markasını cazip kılan özelliklerden biriydi, içerdiği kimyasalların az olması, paraben vs içermemesi benim için özellikle tercih sebebiydi. Dolayısıyla bu ürünü içim rahat kullanıyorum.

Neyse çok konuştum, saç kremine gelelim:

Yapısı çok akışkan, böyle nerdeyse saç kremie su katılmış gibi, saçtan arınması çok kolay, ben saçlarımın dibine uygulamıyorum hiç bir krem ve serumu! Kulaklarımın hizasından uçlara kadar uyguluyorum! O yüzden yağlandırıcı bir etkisini de görmedim. 

Banyo sonrası saçlarım çok yumuşak oluyor ve doğal olarak çok kolay taranıyor. Kokusu çok güzel, zaten etiketinde parfümlü saç kremi diyor, ben genelde içindeki greyfurt/portakal kokusunu hissediyorum saçlarımı kuruttuktan sonra! Elektriklenmeyi de azalttığını tecrübe ettim ama sanırım bunu bütün saç kremleri yapıyor! :)

Başka başkaaaaaa, bilemedim, güzel ve temiz bir ürün, bitince özler miyim? Elimden geldiğince saç kremsiz yaşamak istiyorum ama Lush gitmeseydi ve bir saç kremi almam gerekse alırdım.. Bir de şurada yazısını yazdığım American Cream vardı, onu da alabilirdim..

Siz saç kremi olarak ne kullanıyorsunuz? Saçlarınız benim gibi kolay dolaşıyor/düğüm oluyor mu?

Güzel bir Çarşamba günü olsun!

Sevgiler :)

2 yorum:

  1. merhaba blogunuzu takibe aldım banada beklerim :)
    http://tugcesays.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba! :) Teşekkür ederim, hoş geldiniz bloguma :) Hemen size ışınlanıyorum, görüşmek üzere :)

      Sil