Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

1 Aralık 2012 Cumartesi

KASIM AYI FAVORİLERİ

Merhaba,

Hafta içi sessizliğimden sonra (zoraki sessizlik) haftasonu postlarımı ardı ardına girmeye başlayabilirim. Her ne kadar kendi kendime konuşuyormuşum gibi hissetsem de yazmak hoşuma gidiyor :PP

Bu ay sürekli kullandığım ürünlerimi sunarım : ProblemCadı Presents: :))

1. Bobbi Brown Corrector - Renk: Light Peach -Bu 2. correctorum ilkini Boyner'den almıştım, ikincisi yani bunu ELCA'dan aldım.
2. Bobbi Brown Creamy Concealer - Renk: Natural (Sağ tarafta iki katlı altında sabitleyici gözaltı toz pudrası bulunuyor - ben pudrayı hiç kullanmıyorum)- Bu da ELCA ganimeti
3. Chanel Mat Lumiere - Sıvı Fondoten - 30 Cendre rengi (Sevil'den almıştım, Sevgililer Günü indiriminde çok iyi fiyata gelmişti)
4. Dior Hydra Life Skin Tint - Renk: No:1 - 20 SPF - Strawberrynet hatırası :(
5. Meşhur Urban Decay Naked Far Paleti (Amerika'da yaşayan arkadaşım getirdi sağolsun süper bir palet - her yerde hakkında ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz)
6. Chanel Illusion D'ombre - Göz Farı - Renk: 83 Illusoire.-Yazısı ve swatchları burada
7. Flormar Ultra Black Eyeliner - Siyah Renk
8. MAC Coffee Göz Kalemi - Siyah kalemden sıkılıp bakışlarımı yumuşatmak için kullandığım güzel bir kalem, waterline yani göz içine çekildiğinde dayanmıyor ama.
9. Lancome Hypnose Doll Eyes Rimel - 01 - Siyah - Yıllardır Rimelim hep aynı marka oldu Lancome! Bir ara Max Factor 2000 Calorie ile aldattım kendisini ama beğenmedim.
10. Yüce :) NARS Orgasm Allık - Gördüğünüz gibi bitmek üzere :) (Nisan 2011'de almıştım birçok allığım olmasına rağmen bitmek üzere çok sevdigim bir allık)
11. Lancome Blush Subtil Renk: 06 Peche Intense bu da bitecek, yapısı çok güzel incecik hafif bir allık (Duty Free'den gelmişti)
12. Gelelim fırçalara :)) MAC 168 SE - ben bunu kontur için uyguluyorum, yanak çukurlarıma?! bu fırça MAC'in geçen seneki yılbaşı setinden çıkmıştı
13. PUR Minerals Açılı Allık Fırçası - rahmetli Strawberrynet'den sipariş vermiştim :(
14.Bobbi Brown Concealer (Kapatıcı) Fırçası - Bunu özellikle Bobbi Brown'ın kendi kapatıcı ve correctorleri için kullanıyorum çünkü parmakla uygulayınca hem fazla ürün gidiyor hem de çok hijyenik gelmiyor bana.
15.Ecotools fondoten fırçası (Bunu limangodan indirimde almıştım 14.90 TL idi). Bu fırçayı 14 numaradaki kapatıcı fırçasıyla göz altıma dokundurduğum kapatıcıyı yaymak ve fondotenimi de cilde sürmek için kullanıyorum. Çok memnunum (ara ara çizgilenme yapıyor tabi o kadar olsun :))

Chanel Fondoten - Dior renkli nemlendirici - Lancome Rimel
Urban Decay Naked Palet (Flaşlı)
NARS Orgasm - Lancome Blush Subtil 06 Peche Intense - Kapatıcılar

Bu yazıyı burada noktalıyorum, bu postta gördüğünüz bütün ürünleri zamanla ayrıntılı bir şekilde yazacağım, her biri severek kullandığım ürünler.

Sizin benden öncelikli olarak fotoğraflarda görüp anlatmamı istediğiniz bir ürün olursa seve seve öncelik veririm.

Ben de burada kendi kendime konuşuyormuşum gibi hissetmekten kurtulurum hem :))

Bir sonraki postta görüşmek üzere ;)

4 yorum:

  1. merhaba :)

    öncelikle hoşgeldin blog dünyasına :)

    yazılarına bir göz attım, oldukça güzel :) ama fotoğrafları biraz daha büyük boyutta ayarlarsan daha ilgi çekici olacaktır.

    :)

    YanıtlaSil
  2. bir de kelime doğrulamayı kaldırırsan süper olur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam, hoş bulduk, çok teşekkür ederim :) Beğendiğine sevindim:)) Kelime doğrulama nedir? Nerden nasıl kaldırılıyor? Bir de fotoğrafları olduğu gibi alıp koyuyorum, daha büyük ayarlaması blogger içerisinde mi var?
      Yeniyim buralarda gördüğün gibi, yardımlar ve uyarılar için teşekkür ederim:)

      Sil
    2. Kaldırdım kelime doğrulamayı :) Fotoların boyutu için meğerse hep Orta Boyut seçiyormuşum farkında olmadan, haftasonu hepsini büyük boyut yapacağım :) Teşekkürler uyarılar için :))

      Sil