Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

14 Eylül 2014 Pazar

Bitenler - Temmuz - Ağustos 2014!

Günaydın :)

Nasıl? İstanbul'a döndüğüm belli oluyor değil mi? Hiç yazı giremiyorum hafta içi, o yüzden haftasonları böyle artık ikişer üçer yazıyla idare edeceğim sanırım :)

Geçtiğimiz iki ay içerisinde yani Temmuz - Ağustos ayları içerisinde neler bitirdiğime bir bakalım:

Yaz ayları olmasından mütevellit sadece 2 adet makyaj ürünü var, onları yazıp geçeyim:

Dior - Lip Glow : Mükemmel bir ürün, çok sevdiğim bir blogger olan Pınar'ın blogunda görüp almıştım, zevkle kullandım ve hatta başka bir koleksiyonda "Coral" olanı çıkmıştı onu satın aldım bitenin yerine! Şu an onunla devam ediyorum yoluma :) Dior - Lip Glow yazım içinse tıktık.

Max Factor Excess Intensity Longwear Eyeliner :Bu ürün bir çok blogger a sanırım denemeleri için hediye olarak gönderilmişti, herkes çok olumlu yorumlar yaptı. Ben de %20 indirimdeyken gidip Watsons'dan almıştım. Kesinlikle akmıyor! Göz altıma kirpik dibine uyguladığımda normalde çok akma yapar göz kalemleri ama bu akmadı. O kadar çok kullanmışım ki bir gün sürüyordum, çevirdim ve çıkmadı, çok şaşırdım :) Çabuk bitti sanki, ama yedekli :) Siyah renkli. Tek eksisi, kullanacağınız kadar çevirin kalemi, geri içeri girmiyor. Bence çok aptalca bir mekanizma :/


Evde tonlarca el kremi var en azından iki tanesini bitirmişim.

Bath and Body Works True Blue Spa : Paraffin : Super Softening Hand Lotion - El Kremi : Bu iş yerimdeki masamda duruyordu, son demlerini yaşarken eve getirdim ve kesip kullanmaya devam ettim, bitti. Sevdim kendisini, parafin sebebiyle acayip yumuşak tutuyordu ellerimi. Yazısı şurada

L'occitane Shea El Kremi : Bu ürün el kremlerinin sanırım kraliçesidir. En ünlüsüdür. Madonnasıdır. O kadar sevdim, o kadar işe yarayan bir ürün tek eksisi pahalı olması, 30 ml ve 25 TL civarı sanırım.

Blistex Lip Relief : Dudak yemek ve ben, iki ayrılamaz olgu. O kadar çok dudak yiyorum ki o yüzden akşamları haritaya dönmüş dudaklarıma bunu uyguluyorum, sabaha nerdeyse tamamı iyileşmiş oluyor. Çok seviyorum, sürekli elimin altında bulunduruyorum.Bu 3. idi biten sanırım. Tavsiye ederim.

Clarins - Super Restorative Day Cream : Yazısı şurada, deneme boyuydu. Severek kullandım.

YSL Forever Youth Liberator Creme: Bu da deneme boyuydu. Yorumlarım şurada. Sevdim. Gece kremi için alabilirim ilerde :)

Benri - Koyu Renk Ojeler için Aseton: Ben bunu hiç sevmedim neden mi? Çok güzel çıkarıyor, koyu renk ojeleri herşey güzel ama ağzı sımsıkı kapalı olduğu halde, kendi kendine uçuyor bu aseton. Korkunç birşey. Acayip sinir oldum. Bir daha almam. Kendi kendine biten bir aseton çıkarmışlar.

Parmex Aseton: Bunu çok seviyorum işte. Gidip gelip alıyorum :)

Diadermine Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyicisi : Daimi favorim, çok seviyorum. Yedekli. Yazlıkta bir tane var, burada evde bir tane var :) 

Sebamed Balsam Deo  - Roll on : Aluminyum içermemesi, alkol içermemesi ve hoş kokusu sebebiyle tercihim. 2 . şişesini bitirdim. Kendisiyle Fransa'da tanışmıştım, başka bir deodorant kullanmayı da düşünmüyorum. Mükemmel, ter kokusunu çok iyi önlüyor ve zararlı içeriği yok, daha ne olsun :)

Resmin sol alt köşesinde kalmış tontişleri de sayalım

Essence - damlalıklı oje kurutucu : çok çok başarılı bir ürün. 2. şişem bitti, 3. şişemin yarısındayım, tek kötü tarafı her Gratis'te sürekli bulunabilen bir ürün değil malesef :/

Shiseido 50 SPF'li güneş koruyucu anti-aging özellikli krem (deneme boy): Kendisiyle ilgili düşüncelerim şurada. Çok sevdim.

Bir adet Chanel Coco Mademoiselle ve bir adet hatırlayamadığım baska bir parfüm sample'ları.


Yazısını şurada yazdığım Giovanni'nin hacim veren, mandalina ve papaya yağı serisine ait durulanmayan saç kreminin şampuanı. Bunu da çok sevdim. Elimdeki Otacı bitince tekrar alacağım bunu.

L'occitane Cherry Blossom Duş Jeli : Bu da bitti, Yorumlarım şurada. Çok şımarmak istemiyorsam almam, bence pahalı bir ürün. Diğer tüm L'occitane ürünleri gibi..



Bir sürü Benri disk pamuk (fotoğrafta 3 tanesi var :P)

Fresh n Soft : Antibakteriyal mendiller (Mikrop fobim var, çok sık tüketiyorum bunları)


Otacı 10 Bitkili Canlandırıcı Şampuan : Yaz vakti, her gün duş almak sebebiyle ayda 1 adet şampuan bitmiş :P Bunu da çok seviyorum, Okaliptus kokusu var, bitki bitki kokuyor. Şu an yenisini  açtım.

Daylong Güneş Sonrası Serinletici Jel: Harika bir ürün. Şurada yazmıştım. Severek kullandım.

Signal White Now: Beyazlatıcı diş macunu: Tatillere hep yanımda bu boyda diş macunu götürüyorum, kolaylık oluyor, yer kaplamıyor vs. :)

Yine yazıları şurada ve şurada olan Shiseido 30 (bundan 2 tane bitirdim) ve 50 SPF'li güneş kremleri. (deneme boy bunlar)

Rexona mini boy deodorant: çantamın demirbaşlarından, kendimi rahatsız hissettiğimde, terlediğimi düşündüğümde, kullanıyorum.

Gülşah - Aseton : Bunu Alanya'dan almıştım. İşimi gördü ( 2 ayda 3 şişe aseton bitmiş, diyecek birşey bulamadım)

Bioderma - Sebium Yüz Yıkama Jeli : deneme boy. Yazısını çok eskiden yazmıştım :) Şurada.

Yine bir YSL Youth Liberator Creme sample. Yazısı için tıktık. Gece yatarken kullandım.

Estee Lauder Revitalizing Global Anti-Aging Krem: Bu da güzel bir ürün. Yazısı şurada. Gece yatarken kullandım, ileride bu da alınabilir :)

Benim son iki ay içerisinde bitirdiğim ürünler bu şekilde. Fazla makyaj ürünü yok, fondoten son 2 aydır hiç kullanmadım. Pudra, allık ve göz makyajı şeklindeydi.

Yüzüm hala fazlasıyla bronz, elimdeki fondotenleri sanırım Kasım ayında falan kullanabileceğim :)

Bol bol cilt bakım ürünü bitirmişim, sürkeli tatile gidip geldiğim için deneme boy ürünler benim için kurtarıcı oldu.

Umarım okurken sıkılmamışsınızdır :) Siz neler bitirdiniz son aylarda?

Güzel bir Pazar günü olsun! :)

2 yorum:

  1. ohhhh ferahlamışsın canım. gelsin yeni ciciler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Evet aynen öyle ama keşke biraz da makyaj malzemesi bitse :P Sevgiler...

      Sil