Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

18 Nisan 2015 Cumartesi

La Prairie ǀ Anti-Aging Night Cream

Günün ikinci yazısı yine bir cilt bakım ürünü :)

La Prairie - Anti-Aging Night Cream



Bu ürünü de ben bir önceki yazımda da bahsettiğim gibi iki tane 5 ml olacak şekilde toplam 10 ml'lik deneme boyları vasıtasıyla kullandım. 

Aslında ürünün isminden bile ne amaçladığı oldukça açık: Yaşlanmaya karşı gece kremi! 

Genetik yapımızla ilgili olarak ve bunun yanında UV ışınlarına maruz kalışımız ve çevresel kirlilik sebepleriyle cilt yaşlanması hızı artış gösteriyor. Her yerde yazılan çizilen şeyler bunlar aslında,  bu sebeplerle cildimiz sıkılığını kaybediyor, elastikiyeti azalıyor ve kırışıklıklar ortaya çıkıyor.

Bu krem, hücresel bazda premature yani daha olgunlaşmamış (ilerlememiş diyelim) cilt yaşlanmasına karşı savaşıyor. İçeriğindeki La Prairie teknolojisine özgü Cellular Complex ile cildin kendini doğal yenileme prosesini hızlandırıyor, nem veriyor ve besliyor. En azından içindeki kitapçığında (prospektüs--açıklama kağıdı her neyse ise) öyle yazıyor.

Yararları şöyle sıralanmış:

Onarıcı özellikleri:

- Yaşlanmanın ana sebebi olan protein hasarını azaltmaya yardımcı oluyor
-Genç ve sağlıklı hücrelerin çalışmasına ve bu sayede cildin yenilenmesine ve korunmasına yardımcı oluyor.

Sıkılaştırma özellikleri:

-İçerdiği peptidler var olan çizgilerin görünümüzü azaltmaya yardımcı olurken, yenilerinin oluşmasına engel oluyor, cildin elastikiyeti ve sıkılığı artıyor.
-İçeriğindeki alg özleri ile protein ve kolagen sentezlenmesini hızlandırarak cilt elastikiyetini arttırıyor

Koruma özellikleri:

-Hücrelere kendini korumalarını öğretirken,  güçlü Anti-oksidan yararlar sağlar(Çok garip geldi bu kısım, bari böyle yazmasaydınız içine...neyse devam)
- Cildin yatışması ve canlanmasıyla birlikte, cildin nemini arttırıyor.
-Dermatolojik ve alerji testlerinden geçirilmiş, gözenek tıkamayan özellikte.

Evet...

Gelelim benim deneyimlerime, 

Akşamları yatmadan evvel, temizlenmiş, toniklenmiş cildime ve boynuma uyguladım ben bunu. İçindeki kitapçıkta yazan o kırışıklıklarla ilgili söylediği hiç birşeye şahit olmadım çünkü daha önceden de yazdığım gibi cildimde çok şükür bir kırışıklık yok, ancak sabaha cildim pamuk gibi uyandım kullandığım süre zarfında, normalde benim cildim geceden krem sürdüğümde genelde sabaha yağ içinde uyanabilen bir yapıda (kuru-karma olduğu için), ancak bu kremle sabahları uyandığımda o yağlı hissiyatı yaşamadım.

Çok güzel nemlendirdi diyebilirim. Kokusu da harikaydı, hafif ama çok hafif bir parfümümsü koku geliyordu burnuma, ama hiç rahatsız edici değildi. Yapısı kıvamlı ama cilt tarafından kolayca emilen bir yapıdaydı.

Eksisi için tek diyebileceğim şey: FİYATI...Bunun da fiyatı 50 ml için 549 TL. Sevil'in zaman zaman yaptığı indirimlerle ikinciye %50 indirim kampanyasıyla bundan önceki yazımda bahsettiğim iki kremi toplamda 824 TL'ye alabiliyorsunuz.

Bazen kelimeler kifayetsiz kalıyor, ne diyim...Bilemedim. Biraz daha uygun fiyatlı olsa alacağım bir ürün olurdu ancak sanırım fiyatından ötürü almayacağım kendisini.

Siz neler düşünüyorsunuz La Prairie ürünleri hakkında?

Çok güzel bir Cumartesi günü dilerim!

Sevgiler



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder