Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

28 Nisan 2015 Salı

Rimmel London І Lasting Finish Ruj І Asia #77

Bugünü ruj günü ilan ettiğim için, günün ikinci yazısı da bir ruj üzerine oluyor :)

Bahsedeceğim ruj, uygun fiyatlı, her gün kullanılabilecek, özellikle işe,ofise kullanmaya uygun, eksisinin olmadığını düşündüğüm bir ruj:

Rimmel London - Lasting Finish Ruj - Asia - #77


Rimmel London ürünleri sanırım drugstore (uygun fiyatlı) markalar arasında the Balm'dan sonra başı çeken markalardan. Özellikle Kate Moss serisi rujları, Stay Matte gibi birçok ürünü oldukça seviliyor. Ben de aslında yine bir ruj serisinden bahsedeceğim Rimmel'in. Aslında standlarda bu ruj serisine pek rastlamıyordum hatta hiç rastlamıyordum. Ya siyah ambalajlı ya da kırmızı ambalajlı Kate Moss serisi rujları görüyordum. Yine bir gün stand önünde dikilirken ambalajı gözüme farklı gelen Lasting Finish serisini gördüm. Bir rengi daha vardı ancak ben bu renge bayıldığım için diğer rengine bakmadım :) 

Rimmel London - Asia içerisinde bence çok hafif kahvelik ve tabi ki pembelik barındıran, bir gül kurusu. Benim dudaklarım pigmentli olduğundan rengi benim dudak rengime yakın ve hatta benim için "nude" olarak sınıflandırılabilir :) Pigmentsiz ya da açık renkli diyeyim, dudaklarda bu renk çok tatlı bir gül kurusu şeklinde renk verecektir diye tahmin ediyorum :)

Aşağıda gün ışığında çekilmiş ve farklı açılardan ışık geldiğindeki rengini görebilirsiniz.



Rujun yapısı zaten aşağıdaki fotoğraflarda dudaklarımda görünce de farkedeceğiniz gibi oldukça kremsi, ben mat rujlarla yapamıyorum sanırım, çok az mat rujum var zaten, genelde tüm rujlarım böyle kremsi, sheer veya satin yapıdalar.

Kalıcılık orta karar, tabi ki birşey yiyip içtiğimde tazelemem gerekiyor, pigmentasyon şahane, mükemmel renk veriyor. Dokusu çok hoş ve bence Kate Moss rujlara göre bu seri bir tık daha yumuşak! (Kırmızı kapaklılar zaten mat, kazık gibi onlar siyah kapaklıları diyorum :))

Aşağıda hem bileğimin iç kısmında hem de dudaklarımdaki duruşunu görebilirsiniz :)



Bence gerçekten, her ortama kullanılabilecek ve hatta koyu dumanlı göz makyajlarınıza oldukça uyumlu bir kombin oluşturacak, bas bas bağırmayan, çok kibar bir ruj bu. Fiyatı sanırım 14.99 TL idi, Watsons'ın arada sırada yaptığı indirimlerle daha da ucuza alabilirsiniz.

Eğer yolunuz Watsons'a düşerse, Rimmel'in bu serideki rujlarına bir göz atmanızı tavsiye ederim.

Ben çok beğendim, hem uygun fiyatlı hem de kaliteli rujlar ;)

Rimmel'i seviyoruz..

Öyle değil mi??

Sevgilerimle....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder