Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

20 Nisan 2015 Pazartesi

Blistex - Medplus Dudak Balmı

Herkese Günaydın! :)

Siz de benim gibi Pazartesi günlerini sevmeyenlerdenseniz şöyle kendimizi avutabiliriz:

Neyse ki Perşembe günü tatil! (23 Nisan)

Öğlene kadar uyuyacağım! Neyse..

Çok severek kullandığım, oldukça bereketli bir üründen bahsetmek istiyorum,

Blistex - Medplus


Ben yapı itibariyle, sabırsız, aceleci, hareketli, hafiften de agresif bir insanım. Heyecanlandığımda, tv izlerken, dizi izlerken, kitap okurken, birşeye konsantre olmuşken, farkında olmadan dudaklarımı yiyorum malesef. Ve gerçekten kötü bir görüntü oluyor, yamalı yamalı..  O yüzden her akşam mutlaka yatmadan evvel tedavi edici bir dudak balmı kullanıyorum dudaklarıma.

Elimde birçok farklı markanın dudak balmı var, bunlardan sadece ikisi tedavi edici özellikte, biri de bu. Uzun bir süredir benimle birlikte, şu an dibini gördüm yazmak istedim. 

Bu ürün kavanozda, aynı ürünün stick versiyonu da var ama ben çoğu insanın aksine kavanozlu ürünleri daha çok seviyorum, ellerim temizken uyguladığımda da sorun çıkacağını düşünmüyorum. Zaten bu ürünü sadece evde ve yatarken kullanıyorum. Herneyse ürüne dönelim, Balmumu kıvamında, mat rujların altına sürülecek cinsten değil, yapısı biraz yoğun ve benim çok  canlandırıcı bulduğum bir mentol kokusuna sahip! İlk sürdüğünüzde dudaklarınızı yakıyor, hele de benim gibi yer yer yenmiş, koparılmış bölgeler varsa :( Ama bu yakıcı etki, çok kısa sürüyor. Zaten sonraki zamanlarda artık dudak alışıyor mudur nedir ilk zamanlarki kadar yakmıyor. Bunu uygulayıp, uyuyup, sabah kalktığımda o yer yer kabuksu, koparılmış bölgelerin sağlıklı dudak dokusuna döndüğünü gözlemleyebiliyorum.

İçeriği aşağıdaki gibi:

Rengi ve yapısı ise aşağıdaki gibi :)

Bu ürünü sevme sebeplerimden biri zaten, çok çabuk sonuç vermesi. 2-3 gün üst üste kullanıp, dudaklarımı rahat bırakırsam, dudaklarım eski haline gelmiş oluyor!

Fiyatı 10 TL civarında, her yerde bulabilirsiniz, Gratis, Watsons, Migros, Eczaneler. Küçücük kavanoz için 10 TL pahalı diyebilirsiniz ama inanın uzun süre gidiyor. Etkisi ise gerçekten tatmin edici.

Bunun bir de abisi var, daha şiddetli dudak çatlama ve hasarlarında(!) onu kullanıyorum. (Blistex - Lip Relief). Ondan da sonraki yazılarımda bahsedeceğim umarım :)

Kısacası, seviyorum bu ürünü ve tavsiye ediyorum.

Kendinize çok iyi bakın!

Görüşmek üzere :)

2 yorum:

  1. roaccutane zamanlarımdan kalma mükemmel bir ürün. bende yazmayı planlıyordum :) verdiği nane kokusu ve aroması süper. karıncalanma hissi de çok hoş. artık her gün cilt bakım rutinim gibi bişey blistex sürmek :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kesinlikle şahane bir ürün, ama bitince bir süre almayacağım, zira lip balmdan geçilmiyor ev, çok da ciciler, gördükçe alıyorum hepsini, sanki bir milyon dudağım varmış gibi :)

      Sil